fbpx

Nødder & frø

Hos Ganefryd finder du altid et stort sortiment af økologisk nødder og tørret frugt.

I vores sortiment finder du både økologiske cashewnødder, græskarkerner, hasselnødder, mandler, paranødder og valnødder. Foruden det har vi også chiafrø, hampefrø og dadler. Vores hasselnødder fås bl.a. også ristet.

Læs mere..

Nødder og frø har mange sunde egenskaber. De indeholder gode og komplette næringsindhold og gavnlige umættede fedtsyrer – hvilket er godt for hjertet. Fordelen er, at de er nemme at spise – og mindsker samtidig risikoen for livsstilssygdomme.

Fakta om nødder og frø

Nødder og frø findes i et væld af størrelser og smage. Og så er de lækre, sprøde og ikke mindst sunde.

Nødder og frø er gode fordi…

  • De forebygger hjertekarsygdomme. Et dagligt indtag af 30g nødder kan nedsætte risikoen for hjertekarsygdomme.
  • De er rige på sunde umættede fedtsyrer.

Nødder og frø har et stort indhold af protein, fedt, vitaminer og minetaler. Samtidig smager og mætter de godt – og de er helt ideelle til en balanceret livsstil.

Nødder, frø og tørret frugt er nemt at spise, og det er nemt at have med på farten. Det er perfekt at have med som mellemmåltid til den lille sult, eller blot hvis lysten skulle melde sig. Nødder og frø er også gode til både madlavning og bagning – det giver ekstra smag til maden. Brug dem eksempelvis i hjemmelavet müsliboller eller mix dem med havregryn til hjemmelavet müsli. I begge dele kan du også tilføje dadler. Desuden er nødder og frø et perfekt alternativ og supplement til slik og andre søde sager. Der er næsten ikke det, nødder og frø ikke kan bruges til.

Køb nødder, frø og tørret frugt online hos Ganefryd

Ganefryd går op i bæredygtighed og økologi – og at vi har et stort sortiment af sunde fødevarer, så hos os finder du kun nødder, frø og tørret frugt af den bedste kvalitet.

Hos Ganefryd kan du både købe vores udvalg af økologiske nødder og tørret frugt online – eller du kan besøge os i vores fysiske butik på Klostergade i Aarhus.

Vi glæder os til at betjene dig!

Viser 1–9 af 16 resultater

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop