fbpx

Ganefryd Dadelkonfekt

Ganefryds dadelkonfekt er det rene fryd for ganen! Rawbaren fra Ganefryd er ikke kun lækker – den er også økologisk, vegansk og glutenfri.

Alle vores rawbarer er lavet på dadelkonfekt uden tilsat sukker. Det er det rene selvforkælelse. Sådanne dadelbarer er perfekte, når den lille sult melder sig, som mellemmåltid til at have med på farten, på arbejde eller bare når lysten melder sig.

Læs mere..

Vi producerer vores rawbars med omtanke

Alle ingredienser i barerne er økologiske, så du kan spise dem med god samvittighed. Den primære ingrediens i barerne er dadler, som giver dem den perfekte, velsmagende sødme. Derfor er det vigtigt, at de dyrkes på ordentlig vis. De økologiske dadler dyrkes under gode forhold hos familiefarmere i Tunesien. Det sikrer, at den høje kvalitet og økologiske tilgang bevares.

Blandt vores rawbarer kan du vælge mellem smag af appelsin, kaffe, kakao, lakrids eller mynte. Det der gør vores dadelkonfekt til en rawbar er, at den fremstilles uden varmebehandling, tilsætningsstoffer og kemikalier og uden animalske produkter.

Hvert salg af dadelkonfekt er med til at bevare regnskoven

Hos Ganefryd går vi op i bæredygtighed. Derfor har vi sammen med vores kunder gennem flere års donationer og indsamlinger været med til at bidrage til bevarelse af regnskove i Syd- og Mellemamerika.

Ved køb af Ganefryd Dadelkonfekt bidrager du til denne bevarelse af regnskoven. For hver solgt dadelkonfekt bliver der bevaret et stykke regnskov, som svarer til 30 gange arealet af barens emballage. Det, mener vi, er vigtig omtanke for naturen og klimaet. Det er vigtigt for både vores dyr, planter og grundvand.

Bevarelse af regnskoven er blot én af vores kerneværdier, som vi gerne vil kæmpe for gennem vores rawbarer.
Hjælp os med at bevare regnskoven! Kig forbi os i vores butik på Klostergade i Aarhus eller shop online, hvor vi også kan købe vores produkter – vi glæder os til at betjene dig!

Viser alle 5 resultater

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop