fbpx

Glutenfrit og økologisk bageri i Århus

ganefryd glutenfrit brød

Bager i hjertet af Århus

 

I hjertet af Aarhus finder du Ganefryd, som er et økologisk bageri der elsker at lave glutenfrit, vegansk og økologisk bagværk. Vi har altid gået op i sunde fødevarer, hvilket også afspejles i vores bagværk. 

I Ganefryds bageri bager vi hver dag økologisk, glutenfri og vegansk. Vi sætter en ære i, at vi altid sælger de bedste produkter – og vi er derfor meget orienteret omkring bæredygtighed og økologi.

Vi bager glutenfrit, økologisk og vegansk

 

Vi elsker at eksperimentere indenfor økologisk, glutenfrit og vegansk bagværk, og derfor vil du ofte blive præsenteret for nyheder og smagsprøver. Vi kan tilbyde et stort udvalg af glutenfri, økologisk og vegansk brød, boller, pizza, kager og frugtkugler.

I vores sortiment af lækkert og smagfuldt bagværk finder du bl.a.:

  • Mørkt glutenfrit brød med quinoa.
  • Et stort udvalg af glutenfrie kager.
  • Glutenfrie boller – som fås med spinat, frugt, chokolade eller almindelige.
  • Vores pizzaer fås glutenfri i forskellige varianter og med vegansk ost.

Uanset hvad du vælger, får du hos os noget lækkert og velsmagende bagværk, som er lavet med kærlighed til økologi og de rene råvarer. Foruden vores glutenfrie, økologiske og veganske bagværk kan vi også stille din sult med dagens suppe. Hver dag tilbyder vi en økologisk og vegansk suppe med grøntsager og linser.

Besøg vores økologiske bageri i Klostergade i Aarhus eller shop online, hvor vi også sælger vores egne produkter. Vi glæder os til at tage imod dig!

Her finder du Ganefryd Bageri

 

Adresse:
Klostergade 2
8000 Aarhus C
Danmark

Kontakt:
Telefon: 86125415
Mail: ganefryd@gmail.com

Hvis du selv holder af at bage, så check vores webshop ud.

Vi sælger blandt andet mel og nødder som vi også bruger i vores eget bagværk.