fbpx

Tørvarer

Hos Ganefryd finder du et udvalg af tørvarer, som er særligt til dig, der gerne vil tage et økologisk og bæredygtigt valg – både når du har god tid til at hygge om bagning i weekenden, og når det skal gå stærkt i hverdagen. Derfor finder du blandt vores tørvarer et udvalg af økologiske melblandinger: Rismel, Mandelmel og Boghvedemel, som kan bruges i et hav af brød og kager. Du finder også Agar Agar, Havreklid, Lakridsekstrakt, Raw Cacao og Hvid Quinoa.

Læs mere..

Tørvarer fra Ganefryd – et bæredygtigt valg

Sunde fødevarer har været Ganefryds mål siden butikkens opstart i 1983, og tørvarerne i vores shop gør det endnu nemmere at tage det sunde og bevidste valg i hverdagen. Alle Ganefryds tørvarer indeholder nemlig en næringsdeklaration, så det er nemmere at gennemskue, hvad produkterne indeholder.

Når du køber dine tørvarer fra Ganefryd, tager du ikke blot et økologisk, bæredygtigt valg for dig selv, men også for planeten. Hos Ganefryd kæmper vi for at bevare regnskovene, og det har vi gjort i næsten 40 år. Når du køber vores tørvarer hjælper du os med vores mission om at redde regnskovene samtidig med at du vælger nogle sunde økologiske fødevarer, som kan bruges både til madlavning og bagning.

Ganefryd tørvarer er økologiske, fordi vi tror på, at det er vigtigt at bevare det danske grundvand og den danske natur samtidig med, at vi spiser sunde fødevarer, som er produceret under ordentlige, forsvarlige forhold med færre tilsætningsstoffer.

Viser alle 9 resultater

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop