fbpx

Kosttilskud

Hos Ganefryd finder du et stort udvalg af naturlige kosttilskud og helsekost, som kan bidrage til dig, din krop og dit velvære. Kosttilskud kan købes som piller, kapsler, pulver og mikstur. Find dit kosttilskud hos os i forretningen på Klostergade. Vi står klar med dit nye sunde valg, og vi glæder os til at besvare dine spørgsmål!

Køb dit kosttilskud i Ganefryd

Vi hører om det alle vegne, og vi bliver lovet mere energi, bedre tarmflora og en mere klar hjerne – men hvad er kosttilskud egentlig, og hvor nødvendigt er det? Kan vi spise os til en sund krop, eller skal vi have supplementer? Få svar på dine spørgsmål her på siden eller kom ind i butikken.

I Ganefryd går vi hverken på kompromis med vores produkter eller vores kundeservice. Det gælder for alle vores produkter, at de skal være sunde hele vejen igennem – og det gælder selvfølgelig også vores brede udvalg af kosttilskud.

ganefryd butik

Hvad er kosttilskud?

Kosttilskud kan være en jungle, men fælles for dem alle er, at de er en samling af vitaminer og mineraler, som er specielt samlet til ét formål: at styrke din krop på den ene eller anden måde.

Der findes kosttilskud til alt fra hår og negle til lindring af leddegigt. Du kan få kosttilskud, som styrker dit immunforsvar, din fysiske energi, eller din hukommelse. Men hvilke kosttilskud der er bedst for dig kommer helt an på din kost og livsstil. Nogen kan spise sig til ekstra mineraler og vitaminer gennem en grønnere kost – andre har brug for ekstra for at holde energien oppe. Hvis du vil læse mere om vitaminer eller mineraler, så læs med.

De mange kosttilskud

Kosttilskud er det nye grøn, og de er alle vegne. Derfor har vi i Ganefryd lavet en lille oversigt over de mest almindelige kosttilskud, og hvordan de kan hjælpe eller afhjælpe en situation.

Multivitaminpille:

Indeholder typisk vitaminer, mineraler, aminosyrer og fedtsyrer, og du kender dem som vitamin C, B, D, E og K samt mineraler som magnesium, jod, zink og kobber. Fordelen ved multivitaminpillerne er, at alt er afvejet i doser, der passer på de fleste, samt sammensat så de forskellige stoffer ikke modarbejder hinanden. Mange forskere begynder dog at pege på, at vores kost (-tilskud) bør individualiseres mere, da vores livsstil varierer og kalder på forskellige behov. Men en multivitaminpille – dét er en god start, hvor alle kan være med.

Mælkesyrebakterier:

Mindst 70% af de bakterier, der udgør vores immunsystem findes i tarmene. Derfor er mælkesyrebakterier ikke kun gode for at balancere vores tarmflora og afhjælpe mavesmerter og afføringsproblemer – mælkesyrebakterierne optimerer dit tarmsystems funktion og styrker dermed hele dit immunsystem overordnet. Mælkesyrebakterier som kosttilskud retter din balance op, bogstaveligt talt, fra din krops indre centrum.

Kräuterblut:

Et jerntilskud, der optimerer din energi ved at hjælpe til med dannelsen af røde blodlegemer. Kräuterblut er sammensat af C-vitaminer og urter, som hjælper til optagelsen af jern i blodet og er milde ved maven. Kosttilskuddet bruges især af gravide, da de ofte er i jernunderskud, men mange har faktisk for lavt jernindhold i blodet generelt. Derfor kan den daglige Kräuterblut hjælpe mange af med helt almindelige lidelser, såsom energiunderskud, hovedpine, træthed og muskelømhed.

Omega-3 fedtsyrer:

Den her har du helt sikkert hørt om. Og du ved også, hvorfra den kommer: Jep, fra fisk! Omega-3 modvirker hjerte-kar-sygdomme og sænker kolesterol i kroppen. Som kosttilskud er du helt sikker på at få den anbefalede mængde af alle de forskellige fedtsyrer.

Rødkløver:

Hedeturene bliver lagt på is, når du tager din daglige kosttilskud med rødkløver. Denne hårdføre, lille blomst kender du fra de danske haver og strandkanten. Den lilla blomst rummer kuren for gener i overgangsalderen. Kvinder, som får rødkløver hver dag, får nemlig færre hedeture og deres hormonniveau stabiliseres. Rødkløver som kosttilskud er havens gave til folk i overgangsalderen.

Bukkehornsfrø:

Bukkehornsfrø er for de unge og de ældre. styrker hjertet og hæmmer virusinfektioner og altså et godt supplement til Rødkløver-teen i overgangsalderen. Det sænker i øvrigt blodtrykket og regulerer blodsukkeret – og er derfor især populær hos diabetikere. Derudover fremmer det appetitten, den rene hud og er anti-inflammatorisk.

Gurkemeje:

Vidundermidlet fra Indien har nået Danmarks kyster og er ved at sætte ankeret dybt i danskernes kostvaner – og det afhjælper nærmest alle lidelser. Krydderiet, som har været kendt for sin stærke gule farve – men også kun dét – har længe været brugt i Asien som et lægemiddel mod en lang række lidelser: gigt, fordøjelsesforstyrrelser, allergier, depression, hudirritationer, inflammation, ledsmerter og mange flere. Men med mindre man farver al sin mad gul, får man ikke ret meget gurkemeje i det danske køkken. Derfor er det suverænt, at gurkemeje fås som kosttilskud – og det er kommet for at blive!

Her finder du Ganefryds fysiske butik

Adresse:
Klostergade 2
8000 Aarhus C
Danmark

Kontakt:
Telefon: 86125415
Mail: ganefryd@gmail.com

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop