fbpx

Homøopati & homøopatiske midler

Homøopatiens verden er utroligt fascinerende, og vil du blive klogere på homøopatiske midler, giver vi dig alt vores viden om homøopati lige her. Du finder et bredt udvalg af homøopatiske midler i vores fysiske butik i Klostergade i Aarhus, hvor du altid er velkommen indenfor til en god snak og et kig på vores produkter.

Hvad er homøopati?

Homøopati er en alternativ behandlingsform, der er utroligt populær i Tyskland, og som også vinder mere og mere frem herhjemme i Danmark. Inden for homøopati anvendes en række udvalgte ekstrakter i små doser for at behandle den givne problemstilling og dermed skabe balance i krop og sind. Homøopatiske midler udvindes af råstoffer fra naturen, der fortyndes i enten vand eller alkohol ad flere omgange, og dråberne kan herefter dryppes i vand og indtages.

Hvorfor anvende homøopatiske midler?

Homøopatiske midler anvendes som et alternativ til eller som supplement til traditionel medicinsk behandling, og det er meget forskelligt, hvorvidt brugere af homøopatiske midler er gået den traditionelle, medicinske vej først eller har tilvalgt homøopatien over de traditionelle lægemidler. Homøopatiske midler kan blandt andet anvendes i behandling af:

 • Allergi
 • Smerter
 • Astma
 • Stress og angst
 • Nervøsitet
 • Fordøjelsesproblemer
Ganefryd Aarhus butik

Hvilket homøopatisk middel skal jeg vælge?

For at opleve en positiv effekt af homøopatisk behandling er det vigtigt, at du vælger det rigtige produkt og den rette dosering af dråberne. Er du ikke tidligere bekendt med brug af homøopatiske midler, er det en god idé at søge råd hos en homøopat, der kan lægge en plan for, hvordan du bedst muligt kan afhjælpe dine problemer med udgangspunkt i homøopati. I Danmark er der nemlig ikke angivet en effekt på de enkelte homøopatiske midler, og det er derfor noget nær umuligt at vælge rette homøopatiske behandling, hvis du ikke har viden om produkterne på forhånd. Husk altid kun at indtage dit valgte produkt på den måde og i den mængde, som produktet eller en uddannet homøopat anviser dig.

Er der risici forbundet med brug af homøopatiske midler?

Overholdes anvisningerne omkring brug af homøopatiske midler, er homøopati en meget sikker behandlingsform. Da koncentrationen af de udvundne ekstrakter er meget lav, er sandsynligheden for bivirkninger ved anvendelse af homøopati meget lille, og du kan derfor trygt prøve homøopati efter anvisning fra en homøopat.

Nogle vil opleve forværring af symptomer efter første gangs brug. Bliver du utryg, så kontakt din homøopat og stop med at anvende det homøopatiske middel, indtil du føler dig tryg ved at fortsætte behandlingen. Hvis du gør brug af homøopatiske midler i kombination med lægemidler udskrevet af egen praktiserende læge, bør du give din læge besked herom.

 

Pligttekst: ”Alle homøopatiske lægemidler er uden godkendte terapeutiske indikationer. Søg læge, hvis symptomerne ikke forsvinder ved brugen af dette lægemiddel”.

ganefryd butik

Hvor hurtigt kan der mærkes en effekt af homøopati?

Det er meget forskelligt fra person til person, hvor hurtigt der mærkes en effekt af homøopati. Nogle oplever øjeblikkelig lindring, nogle mærker en effekt efter at have brugt det homøopatiske middel i en uge, og så er der andre, som måske først mærker effekt efter 2-4 uger. Følg hele tiden anvisningerne, og undlad at skrue op for dosis uden at have rådført dig med en homøopat først.

 

Find de skønneste homøopatiske midler hos Ganefryd

Søger du homøopatiske midler, håber vi, at du vil kigge ind i vores fysiske butik i Aarhus. Her finder du flere homøopatiske midler på hylderne, der kan afhjælpe en lang række af både fysiske og mentale gener. Vi fører flere af de kendte mærker inden for homøopatiens verden og glæder os til at sælge dig det rette match mod netop din problemstilling.

Her finder du Ganefryds fysiske butik

Adresse:
Klostergade 2
8000 Aarhus C
Danmark

Kontakt:
Telefon: 86125415
Mail: ganefryd@gmail.com

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop