Dadelkugler
Med gojibær
Dadelkugler – et sundere alternativ til den søde tand
Dadelkugler i alverdens varianter er blevet et stort hit blandt mange, både fordi de smager godt, men også fordi de er hurtige at lave og nemme at fryse ned. Det gode ved dadelkugler er, at de kan tilpasses til, hvordan du bedst kan lide dem.
I vores opskrift er kuglerne tilsat gojibær, hvor bærrenes høje indhold af vitaminer og antioxidanter gør dem yderst lækre. Her kan du enten vælge at spise dadelkuglerne som de er, eller rulle dem i dine yndlings toppings. Uanset hvad du vælger at gøre, kan de opbevares enten på køl eller i fryseren, og du kan hurtigt få stillet den lille sult, når sukkertrangen melder sig.
Mængde:
12 store
Arbejdstid:
20 min.
Samlet tid:
20 min.
Fryseegnede:
Ja
Fremgangsmåde:
- Kom alle ingredienser i en foodprocessor eller blender (hvis dadler er meget tørre, kan de lægges i blød først).
- Blend til du opnår den rette konsistens.
- Form dejen til kugler i den størrelse du ønsker.
- Opbevar kuglerne på køl indtil de skal serveres eller frys dem ned.
Disse ingredienser kan du finde her på Ganefryd.dk i vores webshop:
Resten af dem kan købes i vores butik i Aarhus C, hvor vi har et stort udvalg af alverdens grønne tilbud.
Rigtig god appetit!